Til stranden med familien? 4 ting du skal pakke til børnene for at få den bedste tur

Når det er sommer, og man endelig har lidt mere tid at bruge sammen med sin familie, så er det også bare med at få arrangeret en masse skønne udflugter, så man netop kan få denne kvalitetstid, hvor alle er samlet. Det er eksempelvis rigtig hyggeligt at lave en heldagstur til stranden, fordi det er et sted, hvor man kan lave mange forskellige aktiviteter, og hvor de fleste i familien også vil synes, det er hyggeligt at være med.

Men som det altid er, når man er afsted med børn, skal der lige pakkes lidt ekstra ting med, så man er sikker på, at det også bliver en vellykket tur for de lidt mindre børn, der måske nemmere finder noget af klage over. Så det skal det handle om her.

Badebold, sandkassegrej og andet legetøj

Når der skal børn med til stranden, så er det næsten helt utænkeligt ikke lige at have lidt forskelligt legetøj med. Børn er nemlig ikke lige så gode til bare at ligge en masse timer i streg og snakke eller læse i solen, så der er altså brug for lidt forskellige aktiviteter.

Man kan eksempelvis medbringe en bold, som de kan lege med i vandet eller bare på sandet, hvis de ikke er så vilde med vand. Ellers skal I også bare tage jeres sandkassegrej med, da det typisk er et hit at få lov til at lege i den største sandkasse nogensinde - nemlig stranden. De kan nemt få et par timer til at gå med at lave et fedt sandslot på stranden, så glem ikke grejet til dette.

Hvis man er afsted en dag, hvor der blæser, så er det også helt oplagt at tage en drage med. Den kan man nemlig løbe frem og tilbage med, fordi der er så meget plads på stranden. 

Våddragt til børnene

Hvis børnene elsker at være i vandet og er nogle vaskeægte vandhunde, så kan man også medbringe nogle ting, der passer til det. Det kunne eksempelvis være nogle svømmefødder eller dykkerbriller. Men hvis man lige er lidt ekstra, så kunne det også være en våddragt, da der nok er mange børn, som synes, at det er en lidt sej ting at have på, og som måske minder dem om nogle af de ferie, I ellers har været på sammen.

Hvis I ikke allerede har en våddragt til børn, er det altså et ret godt køb, da det er en sjov ting for børnene at bruge på stranden, og som de sagtens kan få mange timer til at gå med.

Snacks og lækker drikkelse til de mange timer

Uanset hvilken slags udflugt man tager på, er det selvfølgelig også meget vigtigt at huske en masse snacks og drikkelse - især når man er afsted med børn, som altid bliver sultne ud af det blå, fordi de måske ikke lige fik spist nok til morgenmad. 

Så er det bare lige med at medbringe nogle snacks, som passer godt til en strandtur, hvor der jo sniger sig sand ind overalt. Det er altid skønt med lidt frugt - særligt i det gode vejr. Ellers er typisk snacks på en tur, hvor der er børn med, eksempelvis pølsehorn eller pizzasnegle, da det er nemt at have med på farten, og som barnet hurtigt lige kan stille sulten med. Og husk også lige at have en masse vand eller saft med - det er meget vigtigt, når man bruger så mange timer udenfor i solen. Man skulle jo nødigt gå hen og blive dehydreret.

Håndklæder og vådservietter

En tur til stranden er for det meste sjov og hyggelig, men når man er afsted med børn, så kan også være lidt upraktisk med alt det sand, der jo er på en strand - og her er det ikke altid så nemt lige at få børnene til at være rene.

Så rent praktisk er det en ret god ide at have nogle ekstra håndklæder med og nogle vådservietter, så man i hvert fald ikke skal døje med, at børnene måske synes, at det er irriterende, at de er smurt ind i sand eller noget i den stil. Det kan selvfølgelig ikke undgås helt, men man kan i hvert fald gøre noget for, at det ikke er så slemt, som det kunne have været.

Menu
Top