Udgivet i Familie & Børn

Familieferie med sol og strand? Her er seks gode bud på hvor I kan tage hen

Af Kugleramme.dk

En familieferie med sol, varme og besøg på strand er oftest en fantastisk ting. Det er ihvertfald en mulighed for at være sammen med familien under behagelig forhold, så I kan koncentrere jer og at være sammen og nyde hinanden og samværet. Spørgsmålet er selvfølgelig bare hvor I skal tage hen. Vi præsenterer her en række oplagte muligheder.

Cypern har lækre strande

Mange forbinder Cypern med de nærmest evige konflikt mellem Grækenland og Tyrkiet. Og øen er netop også opdelt i en tyrkisk og græsk del. Det er måske netop den største fordel ved øen, der findes i Middelhavet ca. 100 km syd for Tyrkiet.

For I kan på samme ferie opleve både græsk og tyrkisk kultur. Cypern er dog primært en udpræget ferie. Her er alt hvad der brug for til en hyggelig og behagelig ferie med familien. Strandene er blandt de smukkeste i Europa, og byerne er gearet til at tage imod rigtig mange gæster. Det er bare om at komme afsted.

Korsika er et smukt sted

Korsika hører til Frankrig, og er for mange måske mest kendt for at være stedet hvor kejser Napoleon Napoleon blev født.

Der bor ca. 340.000 mennesker på Korsika, og efter at cykelløbet Tour de France besøgte øen i 2013, fik rigtig mange øjnene op for den franske Middelhavsperle.

Naturen er fantastisk på Korsika, og specielt er der rig mulighed for at nyde livet på rigtig mange smukke strande. Cala d'Aguila er blandt de smukkeste, men der er rigtig mange muligheder for at nyde det turkise vand, den behagelige atmosfære og hvis I ønsker ro, så kan I finde dette i små bugter eller landsbyer, hvor der kan bades fra klipper.

Sardinien er kendt for smukke strande

Syd for Korsika findes italienske Sardinien. Den næststørste ø i Middelhavet, og med Cagliari som hovedbyen. Der bor mere end halvanden million indbyggere på Sardinien, hvilket giver et indtryk af de mange muligheder, der er på Middelhavs-øen. For der er rig mulighed for at sætte sig ind i historien om de tidligere civilisationer, der har eksisteret på Sardinien og de forskellige perioder de har gennemgået. Men den store italienske ø er i høj grad også kendt for mange smukke badestrande, hvor der er rig mulighed for at nyde jeres ferie.

Det turkisblå vand, de små bugter og så bare kilometer med smukt hvidt strand, er grund i sig selv til at rejse til Sardinien. Der er masser af gode ting ved rejser til Sardinien. Og så er Sardinien også et oplagt sted til at tage på dykkertur og opleve dyreliv med hajer, blæssprutter, muræner og meget andet. Desuden er der rigtig mange steder uberørt natur, som kan nydes. Der er mange grunde til at besøge Sardinien.

Kreta er populær

Den største ø i Middelhavet hedder Kreta, hører til Grækenland, og er et sted rigtig mange danskere har besøgt. Kreta er feriebyer, behagelige strande både på nordsiden og på sydsiden. Der er alle muligheder for at nyde livet. Den kendte græske ø er dog også et sted, hvor det er muligt at blive endnu klogere på græsk mytologi, Det var her den øverste græske gud, Zeus, blev født og her Knossos, bronzealderens største by, kan opleves.

Mallorca har udviklet sig

En af de mit klassiske ferieøer, når det handler om sol, strand og vand, for danskere er spanske Mallorca. Det var et af de første steder, hvortil der blev arrangeret charterrejser. I mange år var øen berygtet for grisefester og druk. Men øen har også meget andet at byde på. Strandene er stadig lækre og behagelige. Men der er også kultur, gastronomi og bare et behageligt miljø på Mallorca, der i øvrigt også er kendt for et perfekt sted til cykeltræning. Hele familien vil elske Mallorca.

På græske Amorgos er der fred og ro

Ønsker I en badeferie, hvor der er lidt langt til masseturismen og det hele foregår i et mere stille og roligt tempo? Så er Amorgos en oplagt mulighed. Øen er en del af Kykladerne, og af mange mest kendt for at være kulisse til filmen The Big Blue. Der findes både vilde klippestrande, men også i høj grad også små hyggelige strande lige ved det lige så hyggelige og stemningsfyldte byer. Amorgos er stedet til en stille og rolig familieferie.

Find det du mangler på kugleramme.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 39 produkter fra mere end 21 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 99 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:03:00.

39
Produkter
21
Forhandlere
99
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.