Udgivet i Familie & Børn

Pas godt på jeres parforhold - sådan planlægger I en kæresteweekend

Af Kugleramme.dk

Når man får børn, så ændrer det mange ting i ens liv. Først og fremmest skal man pludselig altid være tilgængelig for sine børn - man har altså en anden form for ansvar, end man nogensinde har været vant til. Men så er det faktisk også sådan, at det kan gå lidt ud over forholdet til sin partner, så derfor skal man huske at tage lidt tid til hinanden med eksempelvis en kæresteweekend.

Så kan I altså forkæle jer selv med et weekendophold for to, en tur på hotel eller lignende, der giver jer muligheden for at sætte romantikken og jeres forhold i fokus for en kort stund. Se her hvordan I planlægger weekenden.

Sørg for at børnene kan blive passet hele weekenden

Det første trin, når I skal planlægge jeres kæresteweekend, er selvfølgelig at finde nogen, der kan passe jeres børn. Hvis det skal være en rigtig kæresteweekend, som bare handler om jer to, er det sjovt nok også meget vigtigt, at det er jer to, der er afsted alene. 

Men hvem skal så passe jeres børn? Det kommer meget an på, hvor gamle jeres børn er. Uanset hvad vil I nok foretrække, at det er en, der kender børnene godt, men det er særligt vigtigt, hvis det er små børn, der er tale om.

Så spørg eventuelt jeres forældre, søskende eller nogle gode venner, om de kunne være interesseret i at bruge lidt tid med børnene i en weekend. Når børnene så er blevet lidt større, kan det måske komme på tale, at I finder en fast børnepasser, der så kan passe børnene, når I gerne vil på kæresteweekend.

Et hotel eller en kro i nærheden

Når der er helt styr på, at børnene kan blive passet i en hel weekend, så skal I selvfølgelig også finde et sted, hvor I kan bruge weekenden. Selvom det lyder fristende med en weekend i London eller Paris, så er der alligevel nogle fordele ved at vælge et hotel, som ligger lidt tættere på jer. Det er fordi det måske kan være lidt mere betryggende at være væk fra børnene, hvis man ikke er alt for langt væk fra dem.

Men derudover så er det også ret praktisk i forhold til, at I ret hurtigt kan begynde på jeres weekend. Hvis I skal med fly eller tog i lang tid, så går meget af jeres kæresteweekend med transport, og det er måske ikke lige det, I foretrækker, når I i forvejen har så kort kvalitetstid med hinanden. Så find et godt hotel eller hyggelig kro, som ligger i nærheden af jer. Det er i hvert fald det smarteste, når børnene stadig er små. 

Romantik og nærvær i fokus på turen

Når I så endelig har fundet det rette sted at være på kærestetur, så skal det her til slut handle lidt om, hvordan I gør, når I rent faktisk er afsted. Hvis det er første gang i lang tid, I er på kæresteweekend, fordi det bare er så svært at finde tid til det i den travle hverdag, så skal I måske lige minde hinanden om, hvordan det rent faktisk er at have den kvalitetstid med hinanden. Og det kan være nemmere sagt end gjort. 

I kan eventuelt lave en aftale om, at I ikke må snakke om kedelige, praktiske ting, da det nok også er de ting, I snakker meget om i hverdagen. Snak i stedet om alle de ting, som I interesserer jer for, og som måske også var jeres samtaleemner før I fik børn. Ellers er det selvfølgelig også i orden at snakke om jeres dejlige børn, og hvor heldige I er. Så længe at det er emner, der er behagelige og rare at snakke om, og som netop kan vække den romantik og kærlighed, der er mellem jer. Det er trods alt derfor, man vælger at tage på en kæresteweekend.

Find det du mangler på kugleramme.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 39 produkter fra mere end 21 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 96 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:50:27.

39
Produkter
10
Brands
21
Forhandlere
96
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.