Udgivet i Familie & Børn

Hvor skal familieferien gå hen i år? Her er 4 gode bud

Af Kugleramme.dk

Hverdagen er meget vigtig for de fleste familier, fordi det netop er i hverdagen, at alle de gyldne øjeblikke opstår, og hvor man rigtig kommer hinanden ved på en helt naturlig måde. Men det er også meget skønt at være på ferie med familien en gang imellem, fordi man har mulighed for at være sammen med hinanden på en mere intens måde, fordi der ikke går skole, arbejde, lektier og huslige pligter i den. 

Men så er det bare lige med at vælge en destination, som er helt perfekt i forhold til, at det netop er en familieferie, der er tale om. Hvis du og din familie mangler inspiration til den næste skønne, sjove og afslappende ferie, så kommer der altså et par bud herunder.

Varme og strand på Playa del Ingles, Gran Canaria

Der er mange familier, som nyder at komme på den type ferie, hvor man bare skal slappe af en masse i solen, ved poolen eller ved stranden, og et bud på en destination der giver mulighed for disse aktiviteter er eksempelvis Playa del Ingles på Gran Canaria. Og faktisk kan man finde mange billige rejser til Playa del Ingles, hvis man tænker, at det kunne være noget. 

Når man netop er i en travl hverdag, hvor børnene går i skole, de voksne arbejder, og der samtidig også er en masse praktiske ting at tage stilling til, når skole og arbejde er slut, så er der netop mange, der sætter pris på en ferie, hvor man bare er det samme sted det meste af ferien, og hvor man vigtigst af alt bare kan få slappet en masse af. Og det kan man altså netop, hvis man vælger Playa del Ingles som feriedestination. Så er det bare med at pakke badetøjet og solbrillerne.

Storby og kultur i billige Prag

Hvis man er mere til en ferie med familien, hvor der skal ske lidt mere, og hvor man kan komme ud og opleve noget sammen som familie, så kan man også vælge en storbyferie til eksempelvis Prag. Lige netop Prag er ret populær som feriedestination, fordi det er en forholdsvis billig storby at tage til, i hvert fald sammenlignet med Danmarks priser, og derudover så er det naturligvis også en rigtig smuk by, der har meget at byde på. 

I Prag kan man få tiden til at gå med at gå rundt i de gamle smukke gader, spiser lækker mad, og ellers bare slappe af. Og selvom man måske ikke altid vil sætte lighedstegn mellem storbyferie og familieferie, så kan disse to sagtens hænge sammen. Det handler egentlig bare om, hvad man gerne vil opleve, når man er på ferie.

Masser af oplevelser for hele familien i London

En anden storby, man kan tage til, men hvor der muligvis er lidt flere spændende ting at opleve for de lidt mindre familiemedlemmer, er London. Her er der nemlig en masse spændende og gamle bygninger med en masse historie, som børnene måske endda har hørt om i skolen eller lignende.

Derudover er der også mange familier, som er helt vilde med Harry Potter universet, og det er altså også noget, som man har mulighed for at opleve, hvis man er i London. Så hvis man som familie har nogle af disse interesser, så kunne London altså også være et helt glimrende bud på en feriedestination.

Lalandia - tæt på og rigtig godt

Det er ikke alle familier, der har det store behov for at rejse langt væk, når de skal på ferie - og derudover er det heller ikke lige altid, at man måske synes, man har råd til det. Hvis man som familie står i nogle af disse situationer, så er der jo heldigvis også mange steder i Danmark, hvor man kan afholde årets ferie. 

En sådan destination kunne eksempelvis være Lalandia i Billund, som er et meget populært ferieresort, hvor der i den grad er lagt vægt på, at der skal være sjove oplevelser for hele familien. Og så skal det lige nævnes, at det særligt egner sig rigtig godt til familie med lidt yngre børn, da der særligt er en masse spændende og sjove aktiviteter for disse. Så hvis man lige har brug for, at årets ferie skal være lidt nem at planlægge, både i forhold til pris beliggenhed og overskud, så er Lalandia altså bestemt værd at overveje.

Find det du mangler på kugleramme.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 39 produkter fra mere end 21 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 99 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:03:00.

39
Produkter
21
Forhandlere
99
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.