Du er landet på Kugleramme.dk, det helt rigtige sted at finde Goki kugleramme. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Goki kugleramme tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kugleramme fra Goki – 100 Kugler (4+)

  • Mærke: Goki

Vores første anbefaling er “Kugleramme fra Goki – 100 Kugler (4+)” som er vores bedste anbefaling

Kugleramme fra Goki – 100 Kugler (4+) er et sjovt og funktionelt legetøj, der er perfekt til børn i alderen 4+.

Det er lavet af et robust træstel, der er belagt med metalstænger, og har 100 perler af to klare farver.

Dette legetøj er perfekt til pædagoger, da det er både funktionelt og stabilt, og det giver børnene mulighed for at udfolde deres kreativitet. Det vil give børnene timer med sjov leg og læring, da de skal tænke over, hvordan de kan kombinere farverne for at opnå visuelle designs. Kuglerammen fra Goki er 16,5 cm høj og 5 cm bred, så den passer godt til børn i denne aldersgruppe.

Forhandlerens beskrivelse:
17 x 5 x 16,5 cm, natural træ, 100 perler…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Kugleramme m. 60 kugler fra Goki (15 cm)

  • Mærke: Goki

Vores anden anbefaling er “Kugleramme m. 60 kugler fra Goki (15 cm)” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Kugleramme i træ fra Hape med kugler i regnbuens farver.
Kugleramme til børn, så de kan lege med og lære om tal – tælle, plusse og trække fra – ved at bruge denne flotte kugleramme.
Denne kugleramme kan desuden anvendes til simpel farvegenkendelse; hvor m…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Kugleramme m. 100 kugler fra Goki (26 cm)

  • Mærke: Goki

Sidste produkt på vores liste er Kugleramme m. 100 kugler fra Goki (26 cm) som vi har fundet til 185,- hos BabyGear.dk.

Goki Kugleramme med 100 kugler er et sjovt trælegetøj til børn fra 4 år. Det er udviklet til at styrke barnets motoriske og sensoriske færdigheder samtidig med at det underholder.

Den flotte kugleramme er lavet i træ og kommer med kugler i regnbuens farver. Den kan bruges til simpel farvegenkendelse, hvor mange kugler der er i hver farve, og den kan også bruges til at lære børnene at tælle, plusse og trække fra. Kuglerammen måler 25,8 x 10,4 x 29,5 cm og indeholder 100 perler.

Det er et lækkert trælegetøj, som man som forælder sagtens kan deltage i sammen med sit barn. Det naturlige materiale kombineret med bløde former og klare farver stimulerer barnet på flere områder og skaber grobund for vigtig og udviklende leg.

Forhandlerens beskrivelse:
Kugleramme i træ fra Goki med kugler i regnbuens farver.
Kugleramme til børn, så de kan lege med og lære om tal – tælle, plusse og trække fra – ved at bruge denne flotte kugleramme.
Denne kugleramme kan desuden anvendes til simpel farvegenkendelse; hvor m…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Goki Kugleramme på listen er Kugleramme m. 100 kugler fra Goki (26 cm) fra BabyGear.dk med en pris på 185.00. Billigste udvalgte Kugleramme er Kugleramme m. 60 kugler fra Goki (15 cm) som du kan købe for 75.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 110 kr.
Ovenstående Goki Kugleramme data og priser er hentet fra 1 butikker (BabyGear.dk). Alle Goki Kugleramme tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kugleramme guides:

Fandt du ikke det rigtige Kugleramme blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kugleramme: